Antwerp Race 2019 aftermovies

Antwerp Race video

 

Geniet opnieuw van een spectaculaire Antwerp Race. De video afdeling van ClubRacer onder leiding van Kathleen Rutten en Eddy Lekens heeft niet stilgezeten en komt met een terugblik waar we best trots op mogen zijn.

Het was geen makkelijk opdracht tijdens deze 32ste Antwerp Race. Windkracht 5-6 en veel stuifwater door de hoge snelheden, het filmmateriaal werd extreem belast. Onze trouwe Nikon camera, die al heel veel Scheldewater heeft moeten trotseren, is helaas naar de eeuwige jachtvelden vertrokken.

VIDEO: start in Breskens

 

VIDEO: het Middelgat

 

VIDEO: Valkenisse- Schaar Van de Noord

 

VIDEO: Doel

 

VIDEO: Finish deel 1

 

VIDEO: Finish deel 2

 

Beelden aanvragen via 't ClubRacer Café

Er zijn weer veel mooie en spectaculaire beelden gemaakt van jullie boten en acties. Aanvragen kan via het ClubRacer café. De beelden worden gezocht, (dikwijls) gevonden, gemonteerd en vervolgens hieronder gepubliceerd. Vanaf hier kunnen jullie dan onbeperkt en gratis sharen, liken en delen op je eigen pagina's.

TRIKI

 

PLAYSTATION

 

BLIND FAITH 

 

SECOND RIVAL

 

CAMELOT

 

PINTA 42

 

RAQUERO

 

COAST BREEZE

 

BOOMBASTIC

 

TASMAN:

 

AMAZONE

 

ZARAFA

 

NEW FRONTIER

 

LETITGO 3

 

DU CIEL

 

GENERAL TAPIOCA

 

FAMOUS GULL

 

SOULMATE

 

ANTILOPE

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: