Ice

Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Articles by Ice

Flyer
Ice

Bekijk hier de tweede aflevering van The Ocean Race, een programma gemaakt voor de Nederlandse televisiezender Veronica TV. Voor diegene die de betaalzender Veronica niet kunnen ontvangen hebben wij de rechten om The Ocean Race beschikbaar te stellen via ClubRacer.

Richard Brisius en Johan Salén
Ice

De Volvo Ocean Race benoemt Richard Brisius en Johan Salén tot respectievelijk President en co-President. Dit Zweedse duo neemt daarmee de taken over van de vertrekkende CEO Mark Turner.

Team Brunel
Ice

Team Brunel stak maandagmiddag in vierde positie de evenaar over. Het team van Volvo Ocean Race veteraan Bouwe Bekking kwam na bijna acht dagen varen op slechts 10 zeemijlen achter koploper Dongfeng de evenaar over.

Yachting Awards 2017
Ice

Ontdek nu de genomineerden voor de Yachting Awards 2017! U heeft tot 10 december de tijd om op uw favoriet te stemmen.

The Ocean Race
Ice

Bekijk hier de eerste aflevering van The Ocean Race, een programma gemaakt voor de Nederlandse betaaltelevisie Veronica TV. Voor diegene die Veronica niet kunnen ontvangen hebben wij de rechten om deze beschikbaar te stellen via ClubRacer.

Ocean Race Veronica
Ice

Bekijk vanaf 11 november elke zaterdag de Volvo Ocean Race op de Nederlandse televisiezender Veronica. Het programma is gemaakt voor een brede doelgroep die bestaat uit zowel zeilers als niet-zeilers. Voor diegene die de betaalzender Veronica niet kunnen ontvangen via de kabel of in het buitenland vertoeven maken we het Ocean Race programma beschikbaar via ClubRacer.

Drekan Groupe
Ice

Woensdagnacht is de Multi 50 trimaran Drekan Groupe met twee Franse zeilers aan boord gekapseisd in de Noord Atlantische Oceaan. Zij namen deel aan de Transat Jacques Vabre double-handed zeilwedstrijd. Eric Defert en Christopher Pratt werden de volgende ochtend gered door het Nederlandse vrachtschip Beautriton.

Jonas Gerckens
Ice

De Belgische zeiler Jonas Gerckens zal in 2018 met zijn door Volvo gesponsorde Class 40 deelnemen aan de trans-Atlantische Route de Rhum zeilwedstrijd. Met deze deelname zal hij één van zijn grootste dromen waarmaken.

Marit Bouwmeester
Ice

De Nederlandse olympische zeilster Marit Bouwmeester is in Puerto Vallarta (Mexico), bij de prestigieuze Rolex World Sailor of the Year Awards 2017, verkozen tot beste zeilster ter wereld.

Zeilporno
Ice

De Volvo Ocean Race vloot is onderweg van Lissabon naar Kaapstad. Zie hier een compilatievideo met de beste aerial shots van dag 1.